Vabilo na prednovoletno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

 

Spoštovani člani, obveščamo vas, da se bo prednovoletno oz. decembrsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti izjemoma izvedlo v četrtek 5. decembra 2019 s pričetkom ob 17.00 uri. Tokrat bomo obiskali korporacijskega člana združenja podjetje T-2, ki je pomemben telekomunikacijski operater.

 

Dnevni red:

  • 17:00 zbor članov
  • 17:05 uvodni pozdrav
  • 17:05-17:20 kratka predstavitev T-2
  • 17:20 – 18:05 kibernetsko varnost in varnostne specifike telekomunikacijskih operaterjev - v okviru tega bo predstavljen tudi delovanje Nadzorno operativnega centra
  • 18:05-18:45 – razprava in druženje članov
  • 18:45 – odhod udeležencev

 

Prosim vas, da se ob zaključku leta zberemo v čim večjem številu. To pomeni, da si čas vzamejo tudi tisti člani, ki zaradi preobilice obveznosti čez leto niso imeli časa za obisk naših strokovnih srečanj. V zaključku leta bomo, kot vsako leto, za vas pripravili priložnostno darilo.

Svojo prisotnost na dogodku javite na elektronski naslov zdruzenje(at)ics-institut.si najkasneje do 2. december 2019. Srečanje bo potekalo v prostorih podjetja T-2 na lokaciji Verovškova 64a in sicer v sejni sobi v pritličju - levo. Zbor udeležencev bo 10 minut pred začetkom srečanja. Hkrati vas vabimo na ogled članskih spletnih strani, kjer si lahko ogledate utrinke iz naših preteklih srečanj – povezava »NOVICE ZA ČLANE«.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

 

izr. prof. dr. Denis Čaleta

Predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti

tel: +386 31 358 502

ICS - Institut za korporativne varnostne študije
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK