Gasilska zveza Slovenije v podpori ICS-Ljubljana organizirala odmeven posvet na temo industrijskega gasilstva

 

Gasilska zveza Slovenije je v podpori ICS-Ljubljana 20. novembra 2019 organizirala odmeven posvet na temo "Vpliv gasilcev na korporativno varnost". Posvet je bil organiziran v prostorih Centra za zaščito in reševanje na Igu.

Dr. Denis Čaleta je kot predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti med drugimi izvedel orvoritveno predavanje na posvetu z naslovom "Zagotavljanje korporativne varnosti v podjetjih – vloga gasilcev". V svojem predavanju je posebej poudaril pomen industrijskega gasilstva za dvigovanje varnosti v korporativnih okoljih. Med poudarki je bilo tudi dejstvo, da morajo gasilci najti ustrezno mesto v organizacijah s poudarjanjem svojih referenc in dodatnih znanj, kar lahko požarno ogroženost v organizacijah pomembno zmanjša. 

V uvodu sta zbrane pozdravila tudi g. Franci Petek, poveljnik GZS in g. Borut Lončarevič, predsednik sekcije za industrijsko gasilstvo. GZS je tudi pomemben član Slovenskega združenja za korporativno varnost, ter s svojim delovanjem v tem okviru pomembno dviguje zavest o pomenu industrijskega gasilstva v organizacijah.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK